• fi-team-fiduce
  • adviseur-pensioen
  • fipe-judith-schwartz
  • adviseur-vermogensbeheer
  • fipe-mark-judith

Pensioensadvies

In de eerste instantie helpen wij u bij de keuze van een pensioenregeling die u uw werknemers wilt bieden. Dit kan zowel een verzekerde regeling bij een maatschappij zijn, als een verplichte regeling bij een bedrijfstakpensioenfonds. Het bedrijfseconomisch en sociale belang worden met elkaar in overeenstemming gebracht rekening houdend met alle wetgeving daaromheen. U wordt stap voor stap begeleid in een pensioenadviestraject waarbij u wordt geprikkeld om zelf keuzes te maken.

In dit adviestraject werken wij geheel onafhankelijk en brengen wij vanuit deze positie een op maat gesneden advies voor u uit. Door deze werkwijze kunt u vervolgens zelf bepalen door wie u de uitvoer van dit advies wilt laten doen. Uiteraard zijn wij u in deze vervolgstap ook weer graag van dienst.

Onze advisering wordt gedaan conform de richtlijnen zoals uitgevaardigd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Vraag ons naar het stappenplan.

In de brochure van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) staat toegelicht waar u op moet letten bij het afsluiten van een pensioenregeling en welke risico’s u in dit proces loopt.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Klik hier voor het maken van een afspraak