• fi-team-fiduce
  • adviseur-pensioen
  • fipe-judith-schwartz
  • adviseur-vermogensbeheer
  • fipe-mark-judith

Werkwijze

Onafhankelijk en provisieloos

Fiduce Pensioenadviseurs werkt onafhankelijk. Dit wil zeggen dat wij niet gebonden zijn aan verzekeraars, banken en andere financiële instellingen. Hierdoor kunnen wij u altijd het advies geven wat het beste bij uw situatie past.
Naast het adviestraject rondom uw financiële situatie kunnen we u adviseren over de verschillende producten bij verzekeraars, banken en andere financiële instellingen. De producten die door ons geadviseerd worden, worden provisieloos afgesloten, hierdoor wordt alle schijn van eigen belang van de pensioenadviseur bij het adviseren vermeden. Wij worden niet door de financiële instellingen betaald maar door u, u bent immers degene die ons inschakelt voor het geven van advies en de bemiddeling richting de financiële instellingen.
Deze werkwijze biedt u als cliënt een aantal voordelen, namelijk: duidelijkheid, geen provisiekosten die verrekend worden in uw financieel product en een advies wat bij uw situatie past. Uiteindelijk haalt u hier het meeste voordeel uit, u weet precies waar u aan toe bent.

Fiduce Pensioenadviseurs werkt samen met verschillende partijen die nodig zijn om u een integraal advies te kunnen geven of te zorgen dat de door ons geadviseerde constructie op correcte en spoedige wijze kan worden uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan notarissen, accountants, fiscalisten, banken en verzekeraars. Indien u dat wenst kunnen wij namens u de contacten met al deze partijen verzorgen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.
Graag informeren wij u over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Klik hier voor het maken van een afspraak.